Medarbetare
2023-04-27
Elvira, Bolånehandläggare – Det är alltid kul att gå till jobbet!
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Elvira!

Du arbetar som bolånehandläggare, vad innebär det?

Bolånehandläggare innebär att jag är länken mellan kunden och banken, för att kunden så smidigt som möjligt ska kunna få ett bättre villkor på sitt nuvarande bolån utan att behöva anstränga sig själv så mycket.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste är när en kund som inte tror det kommer bli någon besparing, kanske på grund av tidigare jämförelser – får ett bud som resulterar i ett toppenalternativ. Till exempel en markant sänkning av totalkostnaden.

Vad är det svåraste?

Det svåraste är helt klart när vi har en stor besparing att presentera för en kund, men vi får inte tag på dem.

”Det roligaste med mitt jobb är att presentera en stor besparing för kunden”
På vilket sätt bidrar just din roll till service i världsklass?

Genom att alltid sätta kundens behov i första hand. De alternativen som genererar en tryggare och bättre lånesituation kommer alltid presenteras först. Sen är det min uppgift att det alternativet skräddarsys för att kunden ska vara 100% nöjd.

Vad är du stolt över med Zensum?

Vår gemenskap och goda stämning. Det är alltid kul att gå till jobbet!

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.