Låna 100 000 kronor på ett säkert sätt

100 000 kronor är ganska stor summa pengar att låna. Vi på Zensum tycker att det ska kännas tryggt att ta ett privatlån. Därför samarbetar vi endast med långivare som är noga utvalda av oss. Vi har hjälpt många nöjda kunder att få ett bättre och billigare privatlån. Undrar du över något är vår kundtjänst alltid snabb med att ge svar på dina funderingar.


Hitta lägsta ränta när du vill låna 100 000 kronor

Vi på Zensum tycker inte att du ska behöva betala mer än nödvändigt för ditt lån på 100 000 kr. Som tur är går det ofta att hitta en lägre ränta och bättre villkor genom att jämföra olika banker noga. Med Zensum kan du få flera erbjudanden på lån på 100 000 kr inom 24 timmar. Vi gör bara en enda kreditupplysning genom UC vilket är bra för att bevara din kreditvärdighet.

Du betalar inget för tjänsten och förbinder dig inte att tacka ja till ett lån. Efter att du skickat in din ansökan får du se de olika förslagen och kan sedan välja bästa lånet i lugn och ro.

En låneförmedlare som bryr sig

Vi på Zensum har medvetet utvecklat en kultur där vi sätter dig som låntagare i första rummet. Vi tycker att det är viktigt att ta hänsyn till dig och dina önskemål. Enligt oss är det du som ska vara den som bestämmer över din ekonomi. Därför har vi gjort så att du kan använda oss och vår kundtjänst för att få hjälp om du har funderingar över olika lånealternativ – eller om lån och privatekonomi mer generellt.