Bolån med betalningsanmärkning

Behöver du bolån men råkat ut för en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning behöver inte betyda att din ekonomiska situation är dålig just nu.

Zensum jämför med flera olika aktörer och kan hjälpa dig att få ett bolån oavsett hur din situation ser ut.

Jämför bolån kostnadsfritt – trots betalningsanmärkning 

Har det inträffat en händelse som lett till att du inte har betalat en räkning i tid? Även om du har fått en betalningsanmärkning behöver det inte innebära att du inte kan få ett bolån. Många banker lägger nämligen större vikt vid hur din privatekonomi ser i sin helhet, snarare än enstaka misstag. På Zensum hjälper vi dig inte bara att sålla ut vilka de långivarna är, utan också att jämföra låneerbjudanden så att du ska få en så låg bolåneränta som möjligt. 

Helhetsbedömning av din ekonomi

För att en långivare ska godkänna din ansökan behöver de göra bedömningen att din ekonomi klarar de kostnader som lånet medför. Utöver att betala ränta och andra avgifter behöver du amortera på lånet, vilket förutsätter en god betalningsförmåga både på kort och lång sikt. Om du kan visa att du, bortsett från betalningsanmärkningen, har en stabil ekonomi och dessutom har sparat ihop kontantinsatsen behöver det inte vara några som helst problem att få ett bolån

Jämför bolån med Zensum – så går det till

Att jämföra lån med Zensum är allt annat än krångligt. Du börjar med att skicka in en ansökan, den tar bara några minuter att fylla i. Därefter tar vi en kreditupplysning på dig och skickar vidare din ansökan till ett flertal noggrant utvalda och kvalitetssäkrade långivare. Inom 24 timmar återkommer de till dig med offerter som du har 30 dagar på dig att jämföra. Under hela processen har du en egen bolånehandläggare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig att se till att du får ett lån vars villkor passar såväl din livsstil som plånbok. Helt kostnadsfritt och utan att du förbinder dig till något.