Så hittar du marknadens bästa blancolån

Behöver du finansiera en renovering, resa eller ett dyrt tandläkarbesök? Då kan ett blancolån – ett privatlån utan säkerhet – vara lösningen. Idag är det ganska lätt att hitta blancolån där du får bestämma helt själv vad pengarna ska användas till. Däremot är det inte alltid lika lätt att avgöra vilket lån som har villkor som passar dig både kort- och långsiktigt.

Att låna pengar är inte gratis, men genom att jämföra låneerbjudanden från flera långivare kan du vara säker på att du väljer marknadens billigaste lån. Du lånar helt enkelt lite smartare.

Hur går det till att ansöka om blancolån hos Zensum?

Hos oss kan du ansöka om blancolån på 10 000 - 600 000 kronor. Vi gör en kreditupplysning på dig och därefter ber vi våra noggrant utvalda långivare att komma med offerter. Vanligtvis gäller långivarnas erbjudanden i 30 dagar från det att du har startat jämförelsen.

Under den här perioden får du möjlighet att gå igenom och jämföra offerterna, och om du vill ha personlig rådgivning finns vi där för dig. Vårt jobb under den här resan är att se till att du är helt trygg i ditt beslut när du skriver under ditt låneavtal.

Jämför blancolån hos Zensum

När du vänder dig till oss på Zensum för att jämföra blancolån får du stöd och rådgivning under hela processen utifrån din situation. Vi ser till att du får all information du behöver när du ska ta ett nytt lån eller omförhandla ett gammalt så att du ska kunna göra ett bra val. På så sätt blir det betydligt enklare för dig att förutspå hur lånet kommer att påverka din privatekonomi och framtid.

Att jämföra lån via Zensum är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något – vårt mål är endast att se till att du får ett så bra blancolån som möjligt utifrån dina specifika förutsättningar.