Skaffa ett tryggt fritidshuslån

Funderar du på att låna till sommarstuga eller annat fritidshus? Då kan vi på Zensum hjälpa dig. Med oss kan du jämföra olika långivare för att hitta lägsta möjliga ränta på ditt fritidshuslån. Vi samarbetar enbart med noga utvalda långivare. När du använder Zensums jämförelsetjänst kan du räkna på fritidshuslån utan några förpliktelser. Det kostar inget att jämföra och du förbinder dig inte till något. Ta den tid du behöver för att jämföra de olika lånen innan du bestämmer dig.

Låna till fritidshus med lägsta möjliga ränta

Ska du köpa fritidshus eller kanske renovera din stuga kan det handla om ganska stora summor pengar. Genom att använda Zensum som låneförmedlare kan du hitta ett lån som har så låg ränta och så låga avgifter som möjligt. Med en enda ansökan kan du få erbjudanden från flera olika banker och andra långivare.
Vi förmedlar både bolån och privatlån. För de små fritidshusprojekten kanske det räcker med ett mindre privatlån. Vill du renovera om eller köpa ny sommarstuga är det oftast smartare, och billigare, med ett bolån. Visste du att det även går att låna till fritidshus på arrendetomt? Fråga vår kundtjänst så berättar de gärna mer.

Lån till fritidshus - med omsorg

Zensum är en låneförmedlare som bryr sig om dig som kund. Vi tror på hållbara relationer och vill att du alltid ska känna dig väl omhändertagen. Om du funderar på vilken typ av lån för fritidshus du ska välja eller hur du ska tänka kring månadskostnad, amorteringar eller effektiv ränta finns vi här för att svara på dina frågor. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst vad du än undrar över.