Få lånelöfte direkt  

Med Zensum kan du enkelt ansöka om lånelöfte online utan att behöva besöka en bank. Med en enda ansökan får du lånelöfte från flera banker och andra långivare inom 24 timmar – oftast mycket snabbare än så. Att du får besked från flera långivare är bra eftersom bedömning och lånebelopp kan skilja sig mellan olika aktörer på marknaden. Du som funderar på att köpa bostad får därmed en bra första inblick i hur stort bolån du kan få senare. Med lånelöftet i din hand kan du bege dig ut på visningar och delta i budgivningen för din drömbostad.

Vad innebär lånelöfte via Zensum?

Att ansöka om lånelöfte via Zensum innebär en möjlighet att få flera erbjudanden från olika långivare. Ett lånelöfte är en slags bedömning av hur stort bolån en långivare är beredd att ge dig. Trots att det kallas för ”löfte” är det inte bindande, varken för dig eller för långivaren. Ändå är det en slags trygghet i att du troligtvis kommer att kunna låna ett så stort belopp som anges. När du väl har hittat en bostad och vunnit budgivningen är det dags att ansöka om ett bolån. Det kan du antingen göra hos samma långivare som gav dig lånelöftet eller så kan du göra en bolånejämförelse med Zensum för att hitta de allra bästa lånevillkoren.

Skaffa ett tryggt lånelöfte med oss

Vi på Zensum tror på långvariga relationer med våra kunder. Vi vill att du som ansöker om lånelöfte – och senare om bolån – ska känna dig trygg i att du får bästa möjliga erbjudande. Därför samarbetar vi enbart med noga utvalda banker och långivare. Om det är något du undrar över under resans gång har vi kunniga bolånehandläggare som är villiga att svara på alla frågor om lånelöften och annat.