Skaffa ett samlingslån som är tryggt

Att baka ihop flera lån i ett samlingslån är ett klokt beslut av flera skäl. Först och främst innebär det att du får en faktura i månaden istället för flera. Det är lättare att hålla koll på och du slipper betala onödiga aviavgifter. Dessutom kan det vara bra för din kreditvärdighet att ha ett samlingslån istället för flera mindre lån och krediter. Detta kan i sin tur göra att du har möjlighet att sänka din lånekostnad i framtiden.

När du jämför samlingslån genom Zensum kan du känna dig trygg i att du endast får erbjudanden från noga utvalda långivare. Är du ändå inte nöjd med något av alternativen kan du tacka nej utan några som helst förpliktelser. Zensum har hittills hjälpt många nöjda kunder att få samlingslån och andra former av privatlån.

Samla dina lån till rätt ränta

Det är inte säkert att du får lägre ränta bara för att du skaffar ett samlingslån, men det är fullt möjligt att det blir så. Vi på Zensum försöker ge dig en så bra deal som möjligt. Givetvis är det kostnadsfritt att jämföra lån genom oss.

När du jämför lån hos oss får du erbjudanden från flera banker och långivare med en enda kreditupplysning. De första erbjudandena brukar komma in redan en kort stund efter att du skickat in din ansökan. Inom 24 timmar har alla svar kommit in. Vårt tips är att du väntar tills du fått alla erbjudanden för att kunna hitta ett samlingslån med så låg ränta som möjligt.

En låneförmedlare som bryr sig

Att skaffa samlingslån genom Zensum ska kännas bra för dig som låntagare tycker vi. Därför ser vi till hela din situation och din privatekonomi. Känner du att du behöver vägledning i ditt val får du gärna kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är bra på att svara på frågor kring lånevillkor, återbetalningstid, vad som är en lämplig amorteringstakt och mycket mer. Det är ofta ett viktigt beslut att skaffa sig ett samlingslån och vi är måna om att du ska få så bra villkor som möjligt.