Låna 200 000 kronor hos Zensum

Behöver du låna 200 000 kronor utan säkerhet? Zensum samarbetar med flera olika banker som erbjuder lån på mellan 10 000 och 600 000 kronor. Vi tar bara en kreditupplysning och du får svar på din låneansökan inom 24 timmar. Vår tjänst är dessutom kostnadsfri för dig som ansöker om lån.

Samla ihop dina lån och krediter

Har du spridda lån och krediter som tillsammans landar på 200 000 kronor? I det läget kan vi hjälpa dig att samla ihop dem till ett enda större lån. Det finns flera positiva effekter av att samla ihop dina lån: du kan många gånger få en bättre snittränta, och många tycker att det är enklare att hålla koll på en räkning än flera. Dessutom är det både praktiskt och ekonomiskt att välja ett enda lån, eftersom du slipper kostnaden för aviavgifter. När du samlar dina lån får du också en bättre kreditvärdighet, vilket ger dig möjligheten till bättre villkor för framtida lån. Ett tips från oss på Zensum är att du ser över den totala lånekostnaden innan du bestämmer dig!

Vad kostar det att låna 200 000 kronor?

Räntan sätts alltid individuellt och det gäller även för ett lån på 200 000 kr. Räntan som du erbjuds bestäms av långivaren baserat på din ekonomi. Vårt mål är att hjälpa dig till bästa möjliga erbjudande med en så låg ränta som möjligt.

Varför du ska välja Zensum när du lånar pengar

Vi vill att låneförmedling ska vara en trygg och enkel process. Därför jobbar vi tillsammans med väl utvalda långivare. För att du ska få det optimala erbjudandet utifrån dina behov jämför vi räntan och villkoren mellan dessa olika banker och långivare. Detta gör vi såklart kostnadsfritt.