Vår tjänst ger dig nya möjligheter!

Har du länge längtat efter att äntligen få gå till din lokala motorcykelhandel och köpa den där motorcykeln du alltid drömt, men ännu inte har pengarna för det? Då vill vi på Zensum göra det möjligt att förverkliga din dröm på ett enkelt sätt. På Zensum hjälper vi dig att kostnadsfritt jämföra våra olika långivare och deras villkor för att hitta det bästa MC-lånet för dig. Vi gör endast en kreditupplysning och ett besked kan du vänta dig inom de kommande 24 timmarna.

Vi erbjuder dig snälla villkor

Självklart är det inte bara enkelt att använda dig av Zensums tjänst. Vi är också mån om att ge dig de allra bästa villkoren för ditt MC-lån. Vi vill därför erbjuda dig möjligheten att jämföra bland flera olika seriösa och etablerade långivare och på så sätt erbjuda dig den bästa möjliga räntan på just ditt lån. Med en bra ränta och snälla villkor kan du spara många kronor i månaden.

Din trygghet är viktig för oss på Zensum

Att du känner dig trygg med våra tjänster är viktigt för oss. När du lämnar ut information till oss ser vi till att den krypteras och endast delas till de långivare som vill erbjuda dig lån. Trygghet för oss är mer än din integritet. Vi vill också att du ska kunna fatta ett bra beslut bland alla erbjudanden och med det kan vi alltid hjälpa dig. Oavsett om det handlar om motorcykellån, eller något annat typ av lån är vi tillgängliga för dina frågor.