Skaffa dig ett tryggt båtlån

Vi på Zensum tycker att det ska kännas tryggt för dig som vill låna pengar till din båt. Därför samarbetar vi endast med noga utvalda långivare. När du jämför båtlån hos oss får du svar inom 24 timmar. Inom 24 timmar kommer du att få erbjudanden från banker som kan erbjuda dig ett lån. Du kan sedan ta tid på dig och jämföra lånen i lugn och ro. Är du inte nöjd med villkoren för de erbjudanden du fått kan du givetvis avstå. Det kostar inget att ansöka om lån via Zensum och du förbinder dig aldrig till något.

Låna till båt med lägst ränta

Att köpa eller renovera en båt kan kosta en slant. Därför tycker vi det är extra viktigt att se till så att du får en så låg ränta som möjligt på din båtfinansiering. Genom att använda Zensum får du möjlighet att få erbjudanden från flera banker. Det gör att du sedan kan välja det erbjudande som ger dig den lägsta räntan och bäst villkor i övrigt. Det enda som krävs är att du fyller i ansökan. Vi gör också bara en enda kreditupplysning, vilket är en fördel mot att ansöka om båtlån direkt via varje långivare för sig. Vi har redan hjälpt många nöjda kunder att få ett lån med en lägre ränta. Vissa av dessa har lånat till båten, andra har lånat till något annat.

En låneförmedlare som bryr sig om dig

När du jämför båtlån hos oss gör vi vårt bästa för att du ska få den hjälp och de tips som du behöver. Vi på Zensum vill att du som kund ska känna att du har kontrollen över din ekonomi. Att ta lån kan ha stor inverkan på privatekonomin. Det är ett viktigt beslut. Vi har en kundtjänst som gärna ger dig råd ifall du undrar över något. Kontakta oss gärna så hör vi av oss.