Låna pengar på ett tryggt sätt

Vi tycker att det ska kännas tryggt för dig att jämföra lån. Därför samarbetar vi endast med seriösa långivare. Det är både snabbt och enkelt att jämföra lån men du förbinder dig aldrig till att låna. Du betalar inte heller ett öre för att vi ska hitta de bästa lånen åt dig – oavsett om du väljer att skaffa dig ett eller inte.


Vi hjälper dig att låna pengar till lägsta möjliga ränta

Privatlån är lån för alla situationer. Tyvärr händer det allt för ofta att den typen av lån utan säkerhet har alldeles för hög ränta.
I den bästa av världar tar du inget lån över huvud taget. Men ibland vet vi att det är nödvändigt. Då är det viktigt att göra så gott du kan för att hitta en så låg ränta som möjligt.

Här kan Zensum vara till stor hjälp. Vi jämför räntan hos noga utvalda långivare med en enda kreditupplysning och helt kostnadsfritt. Detta för att du ska kunna låna pengar till så bra villkor som det bara går.

Exakt vilken ränta du kan få beror dels på de olika långivarna, dels beror det på din ekonomiska situation. Här vill vi maximera dina chanser att kunna låna till schyssta villkor.


Zensum tänker på dig och din ekonomi

Vi tycker inte att du ska låna pengar till vilket pris som helst. Dessutom känner vi ett ansvar att du ska få den hjälp och de råd du verkligen behöver.

Kärnan i vår filosofi är att det är du som kund som ska ha kontrollen när det är din ekonomi det handlar om. När du vill låna pengar ger vi dig de rätta verktygen för att kunna låna pengar på dina villkor.

För att vi ska kunna bevisa detta får du gärna kontakta vår trevliga kundtjänst. Har du frågor och funderingar kommer du att få den hjälp du behöver där. Använd knappen nere till höger så får du snabbt hjälp.