Privatlån
2024-02-15
Det här lånar Västerås invånare till 2023
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Det här lånar invånarna i Västerås till 2023

Zensum har gjort en undersökning av vad invånarna i Västerås lånar till 2023, och hur det skiljer sig mot förra året. Resultatet visar att de flesta i Västerås väljer att ta privatlån för att lösa lån och krediter.

Precis som tidigare år är det fortfarande störst andel samlingslån (det vill säga lån som kunderna använt för att lägga om eller samla sina lån). Andelen samlingslån står hittills för 97.6% under januari-maj 2023 och stod för 90.7% år 2022 och 98% 2021.


Om undersökningen 

​​Undersökningen är gjord av Zensum, och är baserad på statistik från 2021, 2022 och 2023. Statistiken baseras på data från de ansökningar som inkommit till Zensum under samma period, och som lett till förmedlade lån. 

Jämför, omförhandla eller samla lån
Att omförhandla eller samla sina lån har många fördelar: Genom att omförhandla ditt privatlån och byta ut det mot ett billigare kan du sänka din räntekostnad och få pengar över till annat. Ett samlingslån kan sänka din månadskostnad och få ner den totala kostnaden för räntor och lån. Om du samlar dina lån får du även bättre överblick över din ekonomi, med ett lån istället för flera får du en enda faktura och behöver inte hålla koll på amorteringar och räntor för flera lån. När du samlar lånen kan du dessutom få bättre kreditvärdighet, vilket kan ge dig bättre lånevillkor vid ett senare tillfälle.

Kostnadsfritt och icke-bindande
Hos Zensum kan du både jämföra, omförhandla och samla dina privatlån. En låneansökan via Zensum är alltid kostnadsfri för dig som kund, och aldrig bindande.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.