Hållbarhet

Ansvarsfull låneförmedling

Zensumkraven är vår alldeles egna kvalitetsmärkning. En lista av krav, som vi hoppas alla låneförmedlare och långivare snart ska utgå ifrån.

Ansvarsfull utlåning

Som en låneförmedlare ser vi ett ansvar i att bidra till en mer ansvarsfull utlåning. Även fast vi inte själva lånar ut pengar, så har vi en stor roll i processen som leder fram till ett lån.

Du som vänder dig till oss ska känna dig trygg med att vi enbart hjälper dig att hitta lån som utgår från dina förutsättningar. Det gör att vi ibland ställer lite hårdare krav och lite fler frågor. Allt för att det ska bli rätt.

Vad är Zensumkraven?

Vad som inte är lika självklart är att vi ställer ännu högre krav på långivarna. Vi kallar det för Zensumkraven och det är vår alldeles egna kvalitetsmärkning. En lista av krav, som vi hoppas alla låneförmedlare och långivare snart ska utgå ifrån.
Zensumkraven
Zensumkraven

Zensumkraven är vår alldeles egna kvalitetsmärkning.

Vad som faktiskt är en bättre ekonomisk situation, skiljer sig från människa till människa. Därför är Zensumkraven baserade på både faktiska begränsningar, det vill säga krav som vi ställer på de långivare vi arbetar med, och krav vi ställer på oss själva.
Kalle CTO
Kalle — CTO
Leif Eliasson VD
Leif – VD
Amanda, handläggare
Amanda – Avdelningschef