Det handlar inte om oss, det handlar om dig.

Tre bra anledningar att använda Zensum

En enkel process

Med hjälp av våra duktiga teknikutvecklare, vår stora kundtjänst och vårt nära samarbete med noga utvalda långivare vill vi ge dig en lika snabb som trygg låneförmedling.

Läs mer

Personlig service

Vi tror oss veta att en trygg och hållbar låneförmedling görs bäst när riktiga människor pratar med andra människor. Därför har vi en stor erfaren kundtjänst.

Läs mer

Ansvarsfull utlåning

Zensumkraven är vår egen kravmärkning. Ett sätt för oss att ställa krav på en ansvarsfull utlåning, både på oss själva och de långivare vi jobbar med. Med ansvarsfull utlåning menar vi helt enkelt lån som inte ställer till det för människor – utan hjälper dem.

Läs mer

Det är du som är kunden!

Många i den finansiella världen glömmer ibland att det är du som är kunden. Det är som att förväntningarna vi har på en butik, en bilverkstad, ett hotell, en restaurang eller andra ställen där vi spenderar våra pengar, inte finns när vi kommer till t ex en bank. Varför då undrar vi? Ni har ju så mycket att välja på, varför i hela friden skulle ni välja någon där NI, kunden, ska komma med mössa i hand. Näe. Det känns fel tycker vi.

Vi vill vara bäst!

Alla är såklart inte likadana, precis som människors ekonomiska förutsättningar är olika är även vi i finansbranschen det. En del är sämre medan en del är bättre. Vi vill vara bäst. Vi kallar det Zensumservice och vi vill att du blir positivt överraskad när du använder oss till att hitta ditt nästa lån. Välkommen till Zensum – vi är väldigt glada över att du väljer oss för att hitta rätt lån och avtal.

Vi är stolta över att ha hjälpt över 450.000 människor i Sverige och Norge att jämföra sina lån.

Vilka är vi?

En salig blandning av passionerade människor och avancerad (förenklande) teknik.

Vi påminner oss själva varje dag, och i alla beslut – att det är våra värderingar som skapar en hållbar lönsamhet. Vi kallar det: Omtänksamhet före lönsamhet.

Hjälpsamhet

Vi hjälper varandra rätt.

Hur moderna och tekniskt avancerade vi än är, så ska vi aldrig glömma grunden i vad vi gör. Genom hjälpsamhet och lagarbete hjälper vi människor till en bättre ekonomi. Att vara hjälpsam behöver ingen instruktionsbok, det finns inom oss alla som jobbar hos Zensum. Utgå alltid från kunden eller kollegan – använd din kunskap, klokskap och erfarenhet till att hjälpa hen framåt i alla lägen så kommer det gå toppen. Tack för hjälpen. På förhand.

Ansvar

Vi tror på ansvarsfull utlåning.

Att hitta och välja rätt lån och avtal för varje människas individuella ekonomi är ett stort ansvar och en övning i att titta på flera saker samtidigt. Därför är vi alltid lyhörda inför alla människors olika levnadssituation, deras behov och deras önskemål. När vi väljer vilka långivare vi jobbar med så ställer vi tydliga krav i alla lägen. Det är en mer mänsklig och mindre maskinell process som tar mer tid men blir mer rätt.

Frihet

Vi vågar drömma.

Det är inte bara ett mäktigt ord för oss. Det är varför vi finns. Vi vill frigöra människor från dåliga lån, onödiga utgifter och en begränsande ekonomi. Vi tycker ekonomin ska möjliggöra livet, inte bromsa det. Det handlar om att skapa en hemekonomi som rymmer friheten att vara nyfiken, planerande eller till och med drömsk. Det är vad vi vill åstadkomma men också hur vi alla måste vara – öppna, lättrörliga och därmed så oberoende vi kan vara. Med det sagt – visst ÄR det ett mäktigt ord! Frihet. Wow.