Finansiera bilköpet med ett privatlån

Längtar du efter att ge dig ut på soldränkta vägar eller hur vardagen kommer att underlättas med en bil? Det är många saker man behöver tänka på när man ska köpa bil, inte minst hur den ska finansieras. Genom att jämföra billån via Zensum får du bättre översikt över olika alternativ, vilket gör det lättare att hitta ett lån som passar dig. För oss är det viktigt att du inte får vilket billån som helst, utan ett lån med så bra villkor som möjligt. Det kommer nämligen att göra varje biltur, oavsett om destinationen råkar vara en mataffär eller ett landställe, lite härligare.

Billån utan säkerhet med låg ränta

Att ta ett billån utan säkerhet är ofta att föredra om du vill slippa betala kontantinsats när du ska köpa bil. De långivare som vi samarbetar med erbjuder billån från 20 000 - 600 000 kr, och vi ser till att du får så låg ränta som möjligt på lånet. Under hela processen har du tillgång till våra kredithandläggare, som kan hjälpa dig att reda ut hur olika lånevillkor skulle påverka din ekonomi på kort och lång sikt. Vårt mål är att du ska kunna göra smarta val när du lånar pengar, och därför finns vi där för dig när du behöver hjälp med att avgöra vilket lån som är bäst.

Därför ska du jämföra billån

När du ansöker om billån via Zensum hamnar du i ett helt annat förhandlingsläge jämfört med om du vänder dig direkt till en bank. Efter att du har fyllt i din ansökan ber vi några noggrant utvalda långivare att komma med erbjudanden, som du sedan får gå igenom och jämföra. Om du tycker att ett erbjudande är tillräckligt bra kan du välja att ta det, men du förbinder dig inte till något genom oss.