Låna 400 000 kronor med låg ränta

När du ansöker om lån genom oss får du ett flertal låneerbjudanden inom 24 timmar. Därefter har du 30 dagar på dig att jämföra och fundera – och om du hittar ett lån som passar dig är det bara att slå till. På så sätt kan du vara helt säker på att du får så bra villkor som möjligt när du lånar pengar.

Vad är ett lån med bra villkor?

Ett lån som passar en person som handen i handsken kan vara fel för en annan, eftersom låntagarens unika livssituation avgör om lånet är bra eller inte. För oss på Zensum är det viktigt att du får ett lån med villkor som passar dig. Just därför ställer vi höga krav på de långivare vi samarbetar med, och vi ger dig kostnadsfri hjälp under hela processen.

Syftet med vår tjänst är inte bara att du ska veta vilka alternativ du har när du ska ta ett lån, utan att du ska kunna göra ett smart val. Vi vill nämligen att pengarna du lånar ska göra att du förbättrar din livssituation, inte tvärtom.

Hur går det till att låna 400 000 kronor genom Zensum?

Kraven för att få ansöka om lån genom Zensum är att du är minst 18 år, folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka och att du har en årsinkomst på mer än 120 000 kronor. För att ansöka om lån fyller du i dina kontaktuppgifter, det totala du beloppet du vill låna och hur mycket du kan betala tillbaka varje månad.

Vi tar sedan en kreditupplysning på dig, och skickar sedan ansökan till de långivare vi samarbetar med. Inom 24 timmar återkommer långivarna med offerter som du har en månad på dig att jämföra. Under hela perioden har du tillgång till våra kredithandläggare som kan förklara hur olika lån skulle påverka din privatekonomi, på både lån och kort sikt. Att använda vår tjänst är helt kostnadsfritt, och du förbinder dig inte till något när du jämför lån genom oss.