Vi hjälper dig att lösa dyra lån och krediter

Vår ambition är att du ska känna dig trygg och själv ta kontroll över din ekonomiska situation. Därför vill vi göra det enkelt att hitta rätt lån och rätt lånegivare för just dig. Oavsett om du snabbt vill bli skuldfri eller på sikt sänka din månadskostnad kan du ha nytta av att samla alla dina lån och krediter med Zensum.

När du samlar alla dina lån via Zensum kan du själv välja den långivare som ger dig lägsta möjliga ränta. Det är du som sitter i förhandlingsposition hos oss - inte din bank! Och kom ihåg att du alltid kan jämföra banker och själv bestämma dig för om du vill lägga om ditt lån.

Samla alla lån på ett ställe

Nästan oavsett hur din ekonomi ser ut och vilken kreditvärdighet du har är det smart att se över lånekostnaderna med jämna mellanrum. Ett första steg till i riktning mot en starkare privatekonomi kan vara att baka ihop dina lån i ett lite större privatlån.

Först och främst får du en bättre kreditvärdighet vilket kan ge en lägre månadskostnad lite längre fram. Du får dessutom en mycket bättre översikt över din ekonomi om du väljer att samla ihop dina lån. Slipp onödigt krångel med många fakturor och minska risken att du missar en betalning!

Vi på Zensum bryr oss om dig & din ekonomi!

Vår omtanke om dig och din privatekonomi är något som skiljer oss från andra låneförmedlare. För oss är det viktigt att du inte bara får vilket nytt lån som helst, utan att du får ett lån med bästa möjliga ränta och villkor utifrån din situation. Vi kan till exempel de dig tips och råd kring hur du samlar dina lån och krediter på bästa sätt.

Har du redan samlat dina dyra lån och tycker att det är svårt att hitta ett billigare alternativ? Kontakta vår trevliga kundtjänst via e-post eller telefon. Uppgifterna hittar du längst ner på sidan. Vi tycker också att det ska kännas tryggt. Med Zensums trygghetsförsäkring får du hjälp att betala dina fasta månadskostnader om du blir arbetslös, råkar ut för en skada eller blir sjuk.