Huslån

Zensums personliga bolånehandläggare förhandlar åt dig. Vårt mål är att du ska få bättre lånevillkor och lägre kostnader!

Intresseanmälan är inte bindande.

Jämför lån till hus hos Zensum

Vill du förverkliga din dröm om att köpa hus? Att köpa hus handlar inte bara om att hitta den bästa tomten eller finaste villan, det är en av livets största affärer. Även om det är roligare att fundera på inredning eller vad du ska plantera är det viktigt att se över den ekonomiska biten så att du väljer en bostad som passar din ekonomiska situation. Tro det eller ej, att du har gjort en bra affär är ofta en förutsättning för att du ska trivas i din nya bostad. När du jämför lån från Zensum får du inte bara fler alternativ att välja bland, du kommer även få möjligheten att själv välja lånet med bästa möjliga villkor för dig och din ekonomi.

Vad är ett huslån?

Ett huslån är ett lån där bostaden fungerar som säkerhet för banken om du inte skulle betala ränta och övriga lånekostnader som avtalat. När du tar ett bolån för att köpa hus får lånet enligt lag inte överstiga 85 % av bostadens värde. Den resterande summan kallas för kontantinsats och den behöver du antingen spara ihop till eller finansiera genom ett privatlån. Att ta ett lån är inte kostnadsfritt, du behöver både betala ränta och uppläggningsavgift. Dessutom måste du återbetala lånet enligt en amorteringsplan som du och långivaren kommer överens om i samband med att lånet tecknas.

Hur hittar jag ett så bra huslån som möjligt?

Nyckeln till att få ett huslån med riktigt bra lånevillkor är som med allt annat; du måste jämföra flera alternativ. Just därför finns Zensum, vi tar en enda kreditupplysning på dig och skickar sedan din låneansökan till ett flertal noggrant utvalda långivare helt kostnadsfritt. Inom ett dygn återkommer de till dig med låneofferter som du har 30 dagar på dig att gå igenom och jämföra. Behöver du hjälp med att reda ut vad lånevillkoren faktiskt skulle innebära för din privatekonomi finns vi där för dig om du har några frågor. Hittar du ett alternativ som passar kan du slå till, annars är det bara att strunta i det. Du förbinder dig aldrig till något när du skickar in en ansökan till oss.