Låna 500 000 kronor med låg ränta

Vi är låneförmedlaren som inte bara tycker att det är viktigt att du får ett lån med låg ränta, utan att lånets samtliga villkor passar din livssituation. Därför hjälper vi dig att jämföra privatlån från flera långivare så att du ska få ett lån som är optimalt både kort- och långsiktigt. Det gör att du kan vara helt säker på att du får marknadens bästa lån när du är i behov av ett lån – eftersom du får ett lån som är anpassat efter just dig.

Jämför privatlån hos Zensum

Idag finns en uppsjö av långivare som erbjuder privatlån, men villkoren för dessa kan se väldigt olika ut. Genom att använda Zensum blir det enklare för dig att skilja mellan bra och riktigt bra villkor. När du ansöker om lån hos oss tar vi endast en kreditupplysning på dig. Därefter kontaktar vi våra noggrant utvalda långivare som återkommer med offerter inom 24 timmar. Dessa låneerbjudanden gäller i 30 dagar så att du ska få gott om tid att jämföra lånens för- och nackdelar. Under hela processen har du tillgång till våra låneexperter som kan bidra med råd och expertis om så önskas.

Vad är villkoren för att låna 500 000 kronor genom Zensum?

Att jämföra lån hos Zensum är kostnadsfritt– oavsett om du i slutändan bestämmer dig för att låna pengar eller inte. För att få göra en lånejämförelse behöver du dock vara minst 18 år, folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Dock ställer vi inte bara krav på dig som låntagare, utan även på de långivare vi samarbetar med. Vi vill nämligen bidra till en mer ansvarsfull utlåning.