Vi hjälper dig hitta renoveringslån!

Längtar du efter en förändring i hemmet? Kanske känns ditt kök omodernt och trist och du önskar inget mer än att få renovera eller bygga om? Då finns vi på Zensum här för dig. För att du ska få det absolut bästa erbjudandet ser vi till att jämföra lån mellan våra olika långivare. När all information finns samlad ser vi till att hjälpa dig fatta ett så bra beslut som möjligt. En bra ränta och bra villkor är något vi tycker är viktigt när du behöver låna pengar till renovering.

Det är enkelt för dig att låna till renovering

Oavsett hur stort lån till renovering du behöver eller hur stort ditt renoveringsprojekt är gör vi det enkelt för dig att ansöka om ett renoveringslån. Ansökan gör du utan krångel och vi ser till att ha ett svar redo inom 24 timmar. Renoveringsplanerna kan du börja fila på så fort du har fått ditt lån beviljat.

Vi gör det tryggt att låna pengar till din renovering

När du står inför en investering och behöver stöd i form av ett renoveringslån tycker vi att du ska känna dig trygg! Vi på Zensum har många års erfarenhet och vet vilka svårigheter du som låntagare kan hamna i. Därför ser vi till att endast arbeta med noga utvalda långivare. Utöver det är vi på Zensum alltid intresserade av att ge dig den information och de alternativ du behöver för att du ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt. Eftersom din trygghet är a och o för oss ser vi till att alltid hantera din information med högsta möjliga säkerhet.