Trygga och enkla bolån

Det är tryggt att ansöka om bolån hos Zensum. Vi samarbetar enbart med noga utvalda banker och andra långivare. Att ansöka innebär inte att du binder upp dig på något.

Det är kostnadsfritt att göra en bolånejämförelse. Sedan kan du i lugn och ro jämföra olika erbjudanden. Känns det intressant kan du gå vidare med ett av dem. Är du inte nöjd kan du avstå utan krångel.


Hitta lägsta möjliga bolåneränta

Ett bolån handlar nästan alltid om ganska stora belopp. Det är en stor summa pengar som ska betalas tillbaka under en lång tid. Därför är det viktigt att få så bra villkor som möjligt.

När du använder dig av Zensums bolånetjänst jämför vi bostadslån från flera långivare. Det innebär att du ganska omgående kan se vilken ränta och vilka andra avgifter som de olika långivarna har. Varför betala onödigt mycket i ränta när du kan jämföra bankers ränta mot varandra?


Vi hjälper dig hitta bästa bostadslånet

Det kan vara svårt att avgöra vilket bostadslån som är bäst. Ska jag binda räntan eller låta den vara obunden? Vilken amorteringstid ska jag välja? Undrar du om bostadslån utan fast anställning eller vid vikariat? Den typen av frågor är vanliga.

Har du funderingar kring bolåneregler eller hur bolån fungerar är du välkommen att kontakta oss. Vi på Zensum vill att du som kund ska känna dig trygg och få svar på alla de frågor som du undrar över innan du tecknar ett bolån. Då får du gärna kontakta vår kundtjänst och prata med en av våra Swedsec licensierade bolånehandläggare så hjälper vi dig!