Låna 600 000 kronor – på ett tryggt sätt

För oss är det viktigt att det känns tryggt för dig som kund att låna pengar. När du ska låna så pass mycket som 600 000 kr är det nödvändigt att du känner dig säker med ditt lån. Det gäller från själva lånejämförelsen fram till dess att du betalat tillbaka hela ditt lån.

Av den anledningen har vi valt att endast samarbeta med noga utvalda banker och långivare. För att du ska känna dig extra trygg när du tar ett lån på 600 000 kr utan säkerhet genom oss erbjuder vi dessutom en trygghetsförsäkring som tillval. Blir du ofrivilligt arbetslös, drabbas av långvarig sjukdom eller skada så täcker försäkringen dina fasta kostnader upp till ett visst belopp.


Låna 600 000 kronor med låg ränta

600 000 kronor är mycket pengar. Det är faktiskt den största summa som finns för lån utan säkerhet i Sverige. Därför tycker vi att det är extra viktigt att du kan få en så låg ränta som möjligt på ditt lån.

När du jämför privatlån med Zensum hjälper vi dig att hämta erbjudanden från flera olika långivare genom en enda ansökan och med endast en kreditupplysning. Inom 24 timmar får du svar från alla banker som vill erbjuda dig ett lån. Du kan se ränta och övriga lånevillkor, inklusive avgifter, direkt på skärmen.

Sedan kan du ta tid på dig innan du bestämmer dig. Är du inte nöjd med de förslag du får behöver du inte göra något. Givetvis kostar det inget att ansöka om lån genom Zensum – oavsett om du tackar ja till ett privatlån eller inte.

För oss är din ekonomi viktig

Det är ett stort ansvar att ta ett lån på 600 000 kronor men det innebär också att vi på Zensum tar ett stort ansvar när vi förmedlar den typen av lån utan säkerhet. Därför vill vi understryka att vi tar din ekonomiska situation på allvar. Du som låntagare kan känna dig trygg i att vi bryr oss om dig. Om du har frågor kommer vår hjälpsamma kundtjänst att göra sitt bästa för att du ska få svar på dina funderingar och kunna fatta bra beslut.

När du jämför lån med Zensum guidar vi dig rätt så att du kan få så bra villkor som möjligt.