Medarbetare
2024-02-15
Kurt, Senior Kredithandläggare - Jag tycker att det är viktigt att vara lyhörd mot kunden genom att hålla en tät dialog från början till slut.
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Kurt!

Vad är det viktigaste i ditt arbete som kredithandläggare?

Jag jobbar som kredithandläggare vilket innebär att jag hjälper våra kunder från de får ett låneerbjudandet till dess att ärendet är avslutat - jag hjälper kunderna genom hela processen. Jag tycker att det är viktigt att vara lyhörd mot kunden genom att hålla en tät dialog från början till slut.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är när en kund blir väldigt nöjd och när man märker att man skapat en stor kundnytta och gjort ett bra jobb. Utöver arbetet i sig uppskattar jag verkligen mina kollegor, jag har väldigt kul på jobbet varje dag.

”Jag är stolt över den position vi tagit på marknaden"
Vad är du stolt över med Zensum?

Jag är stolt över den position vi tagit på marknaden. Jag tycker att vi föregår med gott exempel i vår bransch.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.