Medarbetare
2024-02-15
Theo, Assisterande Kredithandläggningschef - Det är viktigt för mig att se till att alla har en arbetsplats de vill komma in till på morgonen
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Theo!

Vad arbetar du med?

Jag arbetar som lite ”allt i allo”. Dels tar jag emot de ansökningar som kommer in - fångar upp och rättar till de ansökningar som landar snett på grund av felaktig information. Jag jobbar även med våra kredithandläggare, jag ser till att dom vet vad dom ska göra på dagarna och att de har saker att göra på dagarna. Jag lägger mycket tid på kredithandläggarnas utveckling.

Vad är det viktigaste i ditt arbete?

Det är viktigt för mig att se till att alla har en arbetsplats de vill komma in till på morgonen, att vi har ett trevligt klimat och att folk trivs.

”Jag är stolt över var vi började, var vi är idag och vart vi ska"
Och vad är det roligaste?

Det roligaste är att se folk nå upp till sina målsättningar. Jag blir väldigt glad när kredithandläggarna får rätt verktyg för att nå upp till sina personliga mål och resultat.

Vad är du stolt över med Zensum?

Zensums resa. Jag är stolt över var vi började, var vi är idag och vart vi ska. Jag ser att vi kan hjälpa betydligt fler kunder med bättre lånevillkor än vad vi kunde för några år sedan.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.