Det ska vara tryggt att jämföra privatlån

Vi på Zensum vill att det ska kännas tryggt att skaffa ett nytt privatlån eller lösa ett befintligt. Genom oss kan du enkelt jämföra lån från flera seriösa långivare samtidigt. Sedan väljer du det som du tycker passar dig bäst.

Det är alltid helt kostnadsfritt och utan förpliktelser att jämföra ränta på privatlån med Zensum. Hittar du mot förmodan inte ett erbjudande som du känner dig helt nöjd med behöver du inte göra något alls.

Även om du kanske inte hört så mycket om Zensum i reklam är vi rejält etablerade och har redan hjälpt över 500 000 nöjda kunder i både Sverige och Norge!

Hitta privatlån med schysst ränta

Det är bra att försöka låna så lite som möjligt, men ibland är det faktiskt nödvändigt med lån. Då tycker vi att det är värt att försöka hitta en så låg ränta och så bra villkor som möjligt. På sikt blir det många kronor som du kan spara.

Det är ofta ganska så stor skillnad i hur mycket olika privatlån kostar. Tyvärr är det inte helt lätt för den enskilde att bedöma vad som är en rimlig ränta. Vi på Zensum vill hjälpa dig att hitta ett privatlån som har bästa möjliga villkor givet din ekonomiska situation.

När du ansöker om privatlån genom oss får du svar inom 24 timmar. Sedan kan du ta den tid du behöver för att bestämma dig.

Vi bryr oss om dig och din ekonomi!

Det finns väldigt många låneförmedlare i Sverige, men vi vågar påstå att vi skiljer oss från mängden. Vi på Zensum bryr oss om dig. På riktigt!

Vi är inte nöjda förrän du känner att du fått den hjälp du behöver. Du ska kunna hitta ett privatlån som har låg ränta och bra villkor tycker vi. Enligt oss är det du själv som ska ha kontroll över din ekonomiska situation, inte banken. Vi vill hjälpa dig att få den känslan.

Behöver du få tips på hur du kan räkna på ditt privatlån och göra en kalkyl för dina lånekostnader? Kontakta vår trevliga kundtjänst via e-post eller telefon. Uppgifterna hittar du längst ner på sidan.