Hej! Behöver du ett nytt lån? Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

Ett snabbt lån är inte alltid ett bra lån, eller rätt för dig. Det kan rentav bli väldigt fel, så jämför alltid med fler långivare. Vi förmedlar bara erbjudanden från långivare som klarar våra Zensumkrav för ansvarsfull utlåning. Ansök genom att fylla i det här formuläret, då får du inom kort olika erbjudanden du sedan kan välja mellan. Eller välja bort.

Tveka inte att höra av dig ifall vi kan hjälpa till. Chatt eller telefon!

Med en enkel process, personlig service och ansvarsfull utlåning, hjälper vi dig hitta rätt lån.

Hur mycket vill du låna?

240.000 kr

Belopp

Hur mycket kan du betala tillbaka i månaden?

2.568 kr

Månadskostnad (14 år)
Räkneexempel: Annuitetslån 14 år, 250.000 kr, rörlig ränta 5,77 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger effektiv ränta 5,92 %, totalkostnad 364.993 kr, kostnad 2.173 kr/mån (168 avbet.).
Individuell ränta 2,95–23,9% (effektiv ränta 2,99–28,9%). Återbet. tid 1–15 år.
Individuell ränta 2,95–10% (effektiv ränta 2,99–13,61%). Återbet. tid 1–10 år
Ja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Med en enkel process, personlig service och ansvarsfull utlåning, hjälper vi dig att hitta rätt lån.

Livet händer alla människor. Det går upp och ner, fram och tillbaka av mer eller mindre planerade händelser. Ibland påverkas din ekonomi av dessa händelser och ibland är ett nytt lån enda lösningen för att komma vidare. Eftersom behovet av pengar ofta är tillfälligt, medan ett lån kan ta flera år att betala tillbaka, är det viktigt att du hittar rätt långivare med rätt villkor.

Zensumkraven är vår egna kravmärkning. Ett sätt för oss att ställa krav på en ansvarsfull utlåning, för både oss själva och de långivare vi jobbar med. Med ansvarsfull utlåning menar vi helt enkelt lån som inte ställer till det för människor - utan hjälper dem.

Medsökande – tillsammans är ni starka

Visste du att en medsökande oftast ger oss mycket större möjlighet att hitta rätt lån för just dig. Många banker och långivare ser en större trygghet – och därmed större möjligheter, när ni är två som står på lånet. Det hjälper oss att hjälpa dig med bättre villkor.

Vanliga och
ovanliga frågor

När betalas lånet ut?

Om du väljer att godkänna en offert kommer ett skuldebrev skickas hem till dig i fysisk eller digital form.

Vanligtvis tar det mellan 1 timme och upp till 5 dagar beroende på långivare. Zensum kan inte påverka handläggningstiden hos långivarna, men om du signerar via Bank-ID går det generellt sätt snabbare än om du signerar via brev.

Vilken ränta får jag?

Alla långivare gör en individuell bedömning av dig utifrån exempelvis återbetalningsförmåga, lånebelopp och tidigare skulder. Zensum fungerar som mellanhand mellan låntagare och långivare och kan inte påverka långivarens bedömning.Hur kan jag inkomma med ett klagomål?

Vi på Zensum strävar alltid efter att ha nöjda kunder. Om du är missnöjd med vår tjänst eller har ett klagomål, kan du kontakta vår klagomålsansvarige på klagomal@zensum.se eller 0771-30 44 47 eller skicka brev till:


Zensum AB 

Klagomålsansvarig, 

Eriksbergsgatan 27

11430 STOCKHOLM


Är du inte är nöjd efter att klagomålsansvarig prövat ditt klagomål kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN):

Telefon: 08-508 860 00

e-post: arn@arn.se

Adress: Box 174, 101 23 Stockholm.


Om du söker avgiftsfri vägledning, kan du kontakta Konsumenternas Bank- och finansbyrå, tel. 08-22 58 00.


Är det säkert att använda Zensums tjänster?

När du delar med dig av dina personuppgifter till oss, så sparar vi den krypterad så att ingen utomstående kommer åt dem. Utöver det är vi också mycket noggranna med vem som kan ta del av dina personuppgifter, bara de som är anställda hos oss, som arbetar med att ge dig det bästa låneerbjudandet samt de banker vi skickar din ansökan till, får tillgång till informationen om dig och då bara just den information som behövs för att se till att du får det bästa erbjudandet och den bästa tänkbara nivån av service.

Läs gärna mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Behöver jag betala avgifter?

En del långivare tar ut avgifter för att administrera ditt lån. Villkoren skiljer sig dock mellan långivarna och en del tar inga extra kostnader för vare sig uppläggning eller annat administrativt arbete. De vanligaste avgifterna är


- Uppläggningsavgift, vilken ska motsvara långivarens kostnad för arbetet med att lägga upp ditt nya lån.

- Aviavgift, d v s en avgift för att skicka och administrera dina månatliga fakturor. Ofta kan du undvika aviavgiften genom att välja att betala med autogiro istället.


Vilka är grundkraven för att få låna?

För att skapa en lånejämförelse via Zensum är grundkraven:

Du är minst 18 år gammal

Du är folkbokförd i Sverige sen minst ett år tillbaka

Du har en årsinkomst på minst 120 000kr