Medarbetare
2023-04-27
Tobias, CTO – Jag är stolt över att vi vill väl.
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Tobias!

Du är Zensums CTO, vad innebär det?

CTO står för Chief Technology Officer, vilket innebär att jag ansvarar för teamet som jobbar med någon teknisk del på Zensum - allt från våra datorer och interna IT-system till integrationer med våra partners och långivare. Vi har alltid kundens bästa i åtanke och tillsammans ansvarar vi för att det ska vara enkelt, tydligt och ha en hög säkerhet.

Vad gjorde du innan du axlade rollen som CTO?

Jag började på Zensum i början av 2020, och sedan dess har jag axlat flera roller inom vår techavdelning. Innan Zensum jobbade jag inom retail, bland annat som säljare och butikschef, men även med produktutveckling, support och systemutveckling.

”Det roligaste med mitt jobb är att föra teknik och människor samman”
Vad är det allra roligaste med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är att föra teknik och människor samman, vi bygger digitala upplevelser för både kunder och medarbetare som förenklar när våra kunder letar efter ett bättre lån.
 

Vad är du stolt över med Zensum?

Jag är stolt över att vi vill väl och kundens bästa, att vi tar ansvar och att vi faktiskt tror på att vi kan göra skillnad i branschen.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.