Medarbetare
2023-04-27
Amanda, Avdelningschef – vi är ett bolag som värdesätter kundresan.

Hej Amanda!

Vilken avdelning ansvarar du för?

Jag är avdelningschef över Kundansvariga i Stockholm. Det innebär att jag ansvarar för att de lånejämförelser som påbörjas i min avdelning blir väl omhändertagna.

När är du som stoltast över dina kollegor?

Det kanske säger sig själv men jag brukar berömma mina kollegor när de gör något bra, oavsett om det är på jobbet eller något de gjort utanför arbetstid. Men jag försöker också berömma mina kollegor när de kommer med egna tankar, idéer och initiativ som jag själv inte sett tidigare.

På vilket sätt bidrar just du, i din roll, till service i världsklass?

Ja, alltså i praktiken är det kanske inte jag som erbjuder själva servicen utan där jobbar jag med, och framförallt, genom mina kollegor och medarbetare som har den direkta kontakten med kunderna. Vad jag försöker göra i mitt ledarskap är att vara lyhörd både för vad medarbetarna men även ledningen, anser att vi behöver göra för att kunna fortsätta erbjuda kunderna en tjänst att vilja återanvända till.

”Jag är stolt över att vara del av ett bolag som värdesätter kundresan"
Vad är du stolt över med Zensum?

I en bransch, som enligt min mening ofta förespråkar tempo före bra beslut, så är jag stolt över att vara en del av ett bolag, som snarare värdesätter kundresan och ser det viktiga i ett välgrundat beslut från kundens sida, snarare än "snabba pengar".

Är alla lån bra lån?

Att skuldsätta sig är aldrig bra om du ska köpa något du inte har råd med. Om ett lån är en lösning på en situation man befinner sig i, tycker jag att man ska vända sig till Zensum för att i alla fall se vad det billigaste eller bästa alternativet blir!

Amanda, Avdelningschef – vi är ett bolag som värdesätter kundresan.

I en bransch, som enligt min mening ofta förespråkar tempo före bra beslut, är jag stolt över att vara en del av ett bolag som snarare värdesätter kundresan.
  • Bolån oavsett anställningsform
  • Bolån med bet.anmärkningar
  • Individuell helhetsbedömning
Urval partners privatlån/bolån

Bolån med individuell bedömning

Bolån med individuell bedömning

Säger storbanken nej till bolån finns det idag många bra alternativ oavsett vilket situation du befinner dig i.
Säger storbanken nej till bolån finns det idag många bra alternativ oavsett vilket situation du befinner dig i.

Zensum jämför med flera olika aktörer och kan hjälpa dig att få ett bolån oavsett om du har en betalningsanmärkning eller saknar fast anställning.

  • Bolån oavsett anställningsform
  • Bolån med bet.anmärkningar
  • Individuell helhetsbedömning
Se alla omdömen