Styrelse
2023-04-27
Henrik Styrelseordförande – Zensum är ett bolag med en stark värdegrund.
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Henrik!

Du är Zensums styrelseordförande, hur hamnade du på Zensum?

Efter 20 år i operativa roller inom finanssektorn, varav 17 år inom Avanza, har jag byggt upp en erfarenhet av att utveckla och driva bolag framgångsrikt och effektivt, och samtidigt förstå och leva efter de konsumentskyddsregler som gäller.

Jag har varit ledamot i styrelsen sedan början av 2018 och blev tillfrågad av grundarna att ta över som ordförande i början på 2019. Zensum är ett bolag med en stark värdegrund, som strävar efter att hålla en hög kvalité i sitt erbjudande och kundlöfte, vilket passar bra med mina egna värderingar. Att vara ordförande för ett bolag i finanssektorn, och som står under Finansinspektionens tillsyn, är ett stort ansvar. Det har jag stor respekt för och ser som en spännande utmaning.

Vad är det viktigaste du tar med dig just till Zensum?

Kunden i fokus och en stark företagskultur är en mycket stark grund för att skapa en långsiktigt hållbar tillväxt.

”Zensum är ett bolag med en stark värdegrund, som strävar efter att hålla en hög kvalité.”
På vilket sätt bidrar just du i din roll till service i världsklass?

Som ordförande i Zensum försöker jag bidra genom att skapa transparens och delaktighet mellan ledning och styrelse för att stärka vår värdegrund som bygger på vårt kundlöfte. Genom att utnyttja allas kunskap och erfarenhet så skapar vi indirekt service i världsklass.

Vad är du stolt över med Zensum?

Den starka Zensumkulturen, kundlöftet samt affärsmannaskapet.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.