Medarbetare
2024-02-15
Douglas, Head of Data Science
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Hej Douglas!

Du är Head of Data Science på Zensum, vad innebär det?

Som Head of Data Science har jag en ledande roll i att utveckla och implementera strategier för att hantera företagets data. Det innebär att jag har en övergripande syn över datainsamling, analys, bearbetning och användning, och att jag arbetar tätt med både tekniska och icke-tekniska team inom organisationen för att utveckla innovativa och effektiva lösningar som stödjer våra affärsmål.

Vad gjorde du innan du startade din karriär på Zensum?

Innan jag började på Zensum studerade jag Teknisk Fysik på KTH, och jobbade samtidigt med datarelaterade arbetsuppgifter inom finanssektorn. Dessa erfarenheter har varit ovärderliga för mig i min nuvarande position på Zensum.

”Det är en spännande tid inom datavetenskapen, och det är väldigt givande att vara en del av en organisation som ligger i framkant av utvecklingen.”
Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb som Head of Data Science på Zensum är att få arbeta med ett team av mycket kunniga och engagerade människor för att lösa utmaningar som faktiskt gör skillnad. Det är en spännande tid inom datavetenskapen, och det är väldigt givande att vara en del av en organisation som ligger i framkant av utvecklingen.
 

Vad är du stolt över med Zensum?

Jag är stolt över hur vi alltid håller kunden i fokus och utgår från deras behov och önskemål när vi utvecklar våra produkter och tjänster. Vi tror på ansvarsfull utlåning och att hjälpa människor att förbättra sin ekonomiska situation. Att ha en organisation med tydliga värderingar är viktigt för oss och det är något som vi har lyckats implementera på ett framgångsrikt sätt på Zensum. Genom att ha en gemensam syn på hur vi vill arbeta och vad vi vill uppnå, så kan vi arbeta tillsammans mot våra gemensamma mål och fortsätta att vara en ledande aktör inom vårt område.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.