Jämför fordonslån enkelt och tryggt

Hos Zensum kan du få förslag på flera olika fordonslån men du behöver bara göra en enda ansökan, kostnadsfritt. Vi arbetar bara med noga utvalda långivare och har hjälpt privatpersoner att jämföra lån sedan 2013. Vill du låna till fordon så råder vi dig att ta emot erbjudanden från flera långivare innan du accepterar en offert. Via Zensum får du överblick på de olika månadskostnader, räntor och totalkostnader som långivarna erbjuder dig.

Kostnadsfri tjänst för att låna till fordon

Eftersom Zensum är en marknadskanal för långivarna, precis som TV- eller radioreklam, så tar vi ut en avgift av bankerna. Det betyder att tjänsten är helt kostnadsfri för dig som kund. Du kan få erbjudanden om fordonslån från flera olika långivare utan att behöva göra något mer än fylla i en ansökan. När du får svar på ansökan så får du ett meddelande på din telefon eller surfplatta. Eftersom du bara fyller i en ansökan behöver vi dessutom bara göra en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Du får omfrågandekopior så du vet vilka långivare som tittat på kreditupplysningen, men endast en kreditupplysning har alltså tagits.

Låna upp till 600 000 kronor

Via Zensum kan du ansöka om lån upp till 600 000 kronor. Varje långivare har sina egna regler för hur stort belopp de kan bevilja och du kommer att få svar från flera långivare via oss. Zensum kan inte påverka vilket belopp eller vilken ränta som du erbjuds, men vi kan hjälpa dig att jämföra olika alternativ så du hittar det bästa lånet för dig.

Via Zensum kan du ansöka om lån från 10 000 kronor och välja den ränta och månadskostnad som passar dig bäst. Genom att inte låna mer än du behöver och alltid jämföra totalkostnaden för de erbjudandena du får om lån så kan du vara trygg i att ditt fordonslån är så bra som möjligt.