Jämför banklån kostnadsfritt med bara en kreditupplysning

Zensum hjälper dig att jämföra bankernas lånevillkor helt kostnadsfritt. Du får veta vilket erbjudande olika banker kan ge dig och du får informationen inom 24 timmar. Vi rekommenderar dig alltid att du inväntar förslag från flera olika banker för att kunna hitta det banklån med bäst ränta och förutsättningar för just dig. Via Zensum får du överblick på de olika månadskostnader, räntor och totalkostnader som långivarna erbjuder dig. Vi tar bara en kreditupplysning på dig som de olika bankerna sedan kan använda för att ge dig banklån utan säkerhet, så kallade privatlån.

Låna 10 000 - 600 000 till det du behöver

Zensum låter dig jämföra lånevillkor för olika banklån oavsett om du vill låna för att laga bilen, renovera köket eller gå en utbildning. Du kan också låna för att lösa många småskulder och på så sätt samla dina lån för bättre överblick, ett så kallat ersättningslån.Vi försöker alltid hjälpa dig att hitta bättre lånevillkor även på dina befintliga lån. När du fyllt i din ansökan med uppgifter om dina nuvarande lån assisterar vi dig med att hitta ett ersättningslån på samma belopp som dina befintliga skulder.

Zensum jobbar med noga utvalda långivare

När du jämför banklån med Zensum kan du känna dig säker på att erbjudanden du får kommer från noga utvalda långivare. Det gäller både när du vill ta ett nytt banklån eller om du vill refinansiera gamla lån för att få bättre villkor eller samla lån. Vi samarbetar med ett antal utvalda långivare som kan ge dig erbjudanden om banklån så du kan hitta det bästa alternativet för just dig. Vår ledstjärna är att det är du som ska sitta i förarsätet för din ekonomi. Därför har vi gjort det lätt för dig att jämföra lån.