Topplån

Zensums personliga bolånehandläggare förhandlar åt dig. Vårt mål är att du ska få bättre lånevillkor och lägre kostnader.

Intresseanmälan är inte bindande.

Vad är topplån?

Ett bottenlån får enligt lag inte utgöra mer än 85 % av bostadens värde, och ibland kan banken ha anledning att endast godkänna lån som är mindre än så. Om du har ansökt om bottenlån, och banken endast vill låna ut 75 % av bostadens värde kan du ta ett topplån för att finansiera den resterande delen. Ett topplån är ett privatlån utan säkerhet, med andra ord kommer bostaden inte fungera som säkerhet för det här lånet. Till skillnad mot bottenlån är räntan på topplån vanligtvis lite högre, vilket gör det extra viktigt att jämföra topplån så att kostnaderna ska bli så låga som möjligt.

Jämför topplån hos Zensum

Trots att du snabbt behöver fixa ett topplån för att ro en bostadsaffär i hamn är det viktigt att du inte hoppar över att jämföra lån från flera långivare innan du skriver på något låneavtal. Tro det eller ej, det är något som kan göra att du i slutändan sparar många tusenlappar. Att jämföra topplån behöver dessutom varken vara svårt eller tidskrävande – hör av dig till oss på Zensum så hjälper vi dig helt kostnadsfritt.

Ansök om topplån – så går det till

Att ansöka om topplån i samband med att du ska ta ett bolån hos Zensum är minst sagt en smidig process. Det enda du behöver göra är att fylla i och skicka in en ansökan här på vår hemsida. Vi kommer då att ta en kreditupplysning på dig och skicka din ansökan till de långivare vi samarbetar med. De återkommer till dig inom 24 timmar med låneerbjudanden som gäller i 30 dagar. Om du vill ha hjälp med att jämföra offerterna är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.