Det ska kännas säkert att låna 90 000 kr

Vi på Zensum tycker att det ska vara tryggt för dig att låna 90 000 kronor. En av de saker vi gör för att du ska kunna vara trygg är att vi endast jobbar med noga utvalda långivare och banker. Vi väljer alltid noggrant ut våra samarbetspartners och satsar på kvalitet framför kvantitet.

Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri för dig och du binder dig inte till att teckna något. Och även om du väljer att tacka ja till ett låneerbjudande är vår tjänst helt kostnadsfri för dig.

Hitta lägsta räntan på ditt lån på 90000 kronor

Ska du låna 90 000 kr kan det göra ganska så stor skillnad på den totala lånekostnaden om du kan hitta ett lån med lite lägre ränta. Dessa pengar som du sparar kan du använda för att amortera av lånet lite snabbare med. Vi vill att du ska få en så bra deal som möjligt. Genom att ansöka om lån via vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du få flera intressanta erbjudanden från banker inom ett dygn. Du kan därefter sätta dig ner och fundera på vilket lån som passar dig bäst. Du kan lätt jämföra ränta och avgifterna.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna

Vi på Zensum tror på långvariga relationer. När vi förmedlar ett lån på 90 000 kronor vill vi att du som låntagare ska känna att du fått ett schysst lån på dina villkor – inte bankens. Vi vill ge dig allt du behöver för att fatta rätt beslut. Märker vi att det kanske är bättre att inte förmedla ett lån säger vi det. Sedan har vi en mycket trevlig kundtjänst som gärna är med och diskuterar olika alternativ och upplägg på ditt lån. Du får gärna ringa eller chatta ifall du har några funderingar!