Låna 75 000 kronor från utvalda långivare

När du jämför lån på 75 000 kr med Zensum kan du känna dig trygg i att du bara får erbjudanden från mycket seriösa banker och andra långivare. Vi har valt att vara noggranna när vi väljer ut våra samarbetspartners. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan. Sedan får du in olika erbjudanden inom 24 timmar. Att jämföra privatlån är helt kostnadsfritt, oavsett om du accepterar ett av erbjudandena eller inte.

Det lönar sig att jämföra räntan när du lånar 75 000 kronor

Det är alltid viktigt att få så låg ränta som möjligt när du lånar pengar. Med ett lån på 75 000 kronor blir det en ganska stor skillnad i total lånekostnad om du kan få några procent lägre ränta. Vi på Zensum känner att du är värd en så bra deal på ditt lån som möjligt. Vi har utformat vår lånejämförelse så att du lätt ska kunna hitta rätt bland de erbjudanden som kommer in. När du ansöker om lån på 75 000 kronor genom Zensum gör vi bara en enda kreditupplysning. Det är bra då det gör att du kan jämföra olika lån utan att skada din kreditvärdighet.

När du väl fått alla erbjudanden kan du jämföra dem i lugn och ro. Där ser du vilken ränta du får betala, hur stora avgifterna är och vad månadskostnaden blir när du lånar 75 000 kronor. En kreditupplysning är giltig i 30 dagar så det är ingen riktig brådska att bestämma sig.


Vi tänker på dig – och på din ekonomi

För oss handlar lån om mer än bara pengar. Det är viktigt känner vi att du som kund är nöjd med vår tjänst och med den bank som du i slutändan väljer att låna 75 000 kronor av. Vi vill att du ska kunna låna pengar med rättvisa villkor. Dessutom är det viktigt att du kan fatta rätt beslut. När vi upplever att det är bättre att inte låna pengar berättar vi det. En av våra styrkor är vår trevliga kundtjänst som du gärna får kontakta om du har funderingar. De är duktiga på att ge råd och tips om allt som har med lån, räntor och återbetalningar att göra.