Låna 70 000 kronor genom Zensum

Ibland inträffar händelser som är omöjliga att förutspå, och i vissa fall innebär det kostnader som man inte har buffert för. Om du behöver låna 70 000 kronor kan vi på Zensum se till att du får marknadens bästa lånevillkor utifrån dina unika förutsättningar. Genom att jämföra lån hos oss får du bättre koll på vilka alternativ du har, och kan undvika lån som leder till skuldberg. Vår målsättning är nämligen inte bara att se till att du får ett bra lån, utan att även ge dig verktyg som förbättrar din privatekonomi både kort- och långsiktigt.

Så jämför du lån hos Zensum

Att jämföra lån hos Zensum är en smidig process. Vår tjänst är helt kostnadsfri, men en förutsättning för att använda den är att du är över 18 år, folkbokförd i Sverige och har en årsinkomst på minst 120 000 kronor. För att ansöka fyller du i önskat lånebelopp, hur stor månadskostnad du har råd med och dina personuppgifter. Vi krypterar all information så att ingen utomstående får tillgång till den. Därefter tar vi en kreditupplysning på dig, och ber våra noggrant utvalda långivare att komma med offerter. Du har sedan en månad på dig att jämföra deras erbjudanden, och om du hittar ett som passar dig är det bara att slå till. När du gör en lånejämförelse hos Zensum förbinder du dig aldrig till något, av den enkla anledningen att du bara ska låna pengar om du får ett erbjudande vars villkor är tillräckligt bra.

Du får vårt stöd under hela låneprocessen

Det kan vara svårt att förutspå hur olika lån kommer att påverka din privatekonomi och vardag, och just därför hjälper vi dig gärna under hela processen. Våra kredithandläggare hjälper dig mer än gärna att reda ut vad olika lånevillkor skulle innebära. På så sätt kan du känna dig helt trygg i ditt beslut när du skriver på låneavtalet.