Låna 60 000 kronor utan säkerhet

Hos oss kan du låna 60 000 kr genom att jämföra lån hos flera olika banker och långivare som vi samarbetar med. Det registreras bara en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) och inom 24 timmar har du erbjudanden från flera olika långivare. Hos oss kan du alltid ansöka om lån utan kostnad.

Ett lån som passar just dig

Oavsett om du behöver låna 60 000 kronor till en bil, en renovering eller en storslagen bröllopsfest vill vi på Zensum hjälpa dig. Vi hjälper dig gärna jämföra olika långivare, så du hittar ett lån med villkor som passar din situation. Har du andra lån redan idag? Då har du också möjlighet att utöka det befintliga lånet med 60 000 kronor. För vissa kan detta vara ett bra alternativ, både praktiskt och ekonomiskt. Praktiskt på så sätt att du slipper betala flera olika räkningar till långivare. Ekonomiskt genom att du kan slippa betala dubbla aviavgifter. Utöver det så kan det leda till bättre lånevillkor med ett större lån, istället för två små. Du ska alltid se på den totala kostnaden för lånet, så du tar ett beslut på goda grunder.

Vad är månadskostnaden för att låna 60 000 kronor?

I de flesta fall kan du själv påverka din månadskostnad för lånet genom att välja mellan olika löptider. Väljer du en längre löptid så betyder det att du betalar tillbaka lånet under längre tid och månadskostnaden minskar då. Du ska vara medveten om att längre löptid samtidigt leder till högre total kostnad för lånet. Detta eftersom du lånar pengar under en längre tid. Ju snabbare du betalar tillbaka lånet, desto lägre total kostnad. Månadskostnaden påverkas förstås också av räntan och den sätts alltid individuellt av långivaren. Saker som påverkar räntan du erbjuds är bland annat din återbetalningsförmåga och om du haft skulder tidigare. Vi gör vårt bästa för att du ska kunna låna 60 000 kronor till så bra villkor som möjligt.

Välj Zensum när du behöver jämföra lån

Plötsligt får du idén om ett nytt växthus, hittar drömbilen eller behöver ta ett nytt lån för att samla ihop några gamla. Då vill vi att resan till ett säkert lån ska vara enkel och tydlig. Därför jämför vi kostnadsfritt våra väl utvalda banker och ser till att du inte behöver vänta längre än 24 timmar på dina erbjudanden från flera olika långivare.