Jämför privatlån på 350 000 kronor hos Zensum

Behöver du låna 350 000 kronor? Då ska du veta att det är stor skillnad på lån och lån, och på Zensum brinner vi för att du ska få så bra lånevillkor som möjligt. Och vad är då bra lånevillkor? Det är ett lån som passar just din privatekonomi och unika livssituation. Hos oss får du hjälp med att definiera hur ett perfekt lån ser ut för dig, och sedan ser vi till att långivarna skickar över sina allra bästa erbjudanden.

Så går det till att låna pengar genom Zensum

För att få jämföra lån hos Zensum behöver du vara minst 18 år, folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Processen är väldigt smidig; du fyller i ansökan och vi tar en kreditupplysning på dig. Därefter skickar vi din ansökan till de långivare vi samarbetar med, och inom ett dygn återkommer de med erbjudanden. Sedan är det upp till dig att bestämma hur du vill gå vidare. Du kan antingen jämföra lånen själv, eller dra nytta av att fråga våra kredithandläggare om tips på hur du jämför olika låneerbjudanden. Om du hittar ett lån som passar dig som handen i handsken är det bara att slå till, beslutet är alltid ditt. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till att låna pengar när du undersöker dina alternativ hos oss.

Kostnadsfritt under hela processen

Idag är det relativt enkelt att låna pengar, men det är inte alltid lika lätt att avgöra vilket lån som har de bästa villkoren. Våra låneexperter har lång erfarenhet i branschen och finns där för dig under hela processen. Vi vill nämligen att du ska få all tillgänglig information och en ökad förståelse för hur olika alternativ skulle påverka din privatekonomi innan du fattar ditt beslut. På så sätt kan du vara säker på att du i slutändan gör ett smart val när du vänder dig till oss.