Låna 150 000 kronor på ett tryggt sätt

Vi har noga valt ut våra samarbetspartners för att försäkra oss om att de möter våra kunders behov. När du lånar 150 000 kronor genom Zensum kan du därför känna dig trygg i att du endast kommer att få erbjudanden från långivare som uppfyller våra krav. Självklart kostar det dig inget att jämföra lån genom oss.


Viktigt att få låg ränta när du lånar 150 000 kronor

150 000 kronor är en ganska stor summa pengar. Därför är det viktigt att du kan få en så låg ränta som det bara går. Varje procentenhet räknas. Tänk också på att ju längre återbetalningstid du väljer, desto mer ränta får du betala. Genom att jämföra lån med Zensum kan du hitta bästa möjliga deal. Du får svar från de långivare som vi samarbetar med inom 24 timmar. När du ansöker gör vi bara en enda kreditupplysning, vilket är bra för att du ska behålla din kreditvärdighet. När du fått alla erbjudanden kan du ta tid på dig och fundera på vilket lån som passar dig bäst. Du ser direkt hur mycket varje lån kommer att kosta per månad, hur stor räntan blir och vilka avgifter som måste betalas.


Vi bryr oss om dig och din ekonomi

Vi på Zensum vågar sticka ut hakan och påstå att vi är lite mer än bara ännu en låneförmedlare. Vi motiveras av att kunna förmedla schyssta lån och ta hänsyn till dig som låntagare. Vi tror på hållbara relationer och vill inte att våra kunder fattar fel beslut när det gäller lån. Ibland är det bättre att inte låna pengar och då säger vi det. Vår kundtjänst är mycket bra på att guida och ge tips om du har frågor kring lån och privatekonomi.