Ett tryggt lån till kolonistuga

Vi på Zensum tycker att det ska kännas tryggt att låna till kolonistuga. Genom oss kan du ansöka om privatlån som du kan använda till att köpa eller renovera en kolonistuga. Det är ett slags lån utan säkerhet som det kallas. Det innebär att du inte behöver någon insats eller pant för att få låna. Genom att jämföra många olika lån kostnadsfritt kan du hitta ett lån som är så förmånligt som möjligt.


Låna till kolonistuga med lägsta möjliga ränta

Tack vare att du kan jämföra flera olika banker och andra långivare genom oss har du möjlighet att hitta ett lån till kolonistuga med så låg ränta som möjligt. Redan inom några minuter brukar de första svaren komma in. Där ser du nominell och effektiv ränta samt vilka avgifter som förknippas med varje lån. Du kan sedan sätta dig ner för att i lugn och ro välja ett kolonistugelån som passar dig bäst.
Du vet väl om att vi bara tar en enda kreditupplysning på dig? Det är bra eftersom det är ett sätt att jämföra många lån utan att din kreditvärdighet påverkas negativt.


Vi hjälper dig att låna till en kolonistuga

Zensum är en låneförmedlare som bryr sig och som tror på en långvarig relation med dig som låntagare. Vi vill att du ska få en rättvis jämförelse av lån med intressanta erbjudanden från bra banker. En bra deal helt enkelt!
Enligt oss är det du som ska styra över din privatekonomi – inte banken. Vi lyssnar gärna på dina funderingar om du planerar att ta ett lån till kolonistuga. Kontakta vår hjälpsamma kundtjänst om du har några frågor!