Zensum - ett smidigare kökslån

Ska du renovera köket? Vad roligt! Ett nytt och fint kök är ofta en stor investering, oavsett om du ska sätta in ett helt nytt eller renovera ett befintligt. Vi vill göra det lika enkelt för dig att hitta ett bra kökslån, som att hitta rätt väggfärg! På Zensum jämför vi bland flera etablerade och seriösa långivares erbjudanden utifrån dina behov. Endast en kreditupplysning görs och din ansökan vill vi besvara så fort som möjligt. Du behöver därför inte vänta mer än 24 timmar på svar.

Ditt kökslån ska vara en bra deal

För oss på Zensum är det viktigt att ditt låneerbjudande är en bra deal. När du lånar pengar till ett kök, eller en renovering är det därför viktigt att du får ett lån anpassat efter dina behov, möjligheter och dessutom erbjuds en bra ränta! Att noga jämföra kostnader mellan olika långivare är därför ett bra sätt att spara pengar på sikt. På så sätt kan vi ge dig en bra deal och på riktigt göra skillnad för din ekonomi.

Vår uppgift är att hjälpa dig

När du behöver hjälp med finansiering till hemmets hjärta genom ett kökslån är det en självklarhet för oss på Zensum att det ska kännas tryggt. Vi är nöjda först när du har fått den hjälp och den information du behöver. Du ska hitta ett kökslån som ger dig låg ränta och bra villkor och det hjälper vi dig med! Detta har vi sysslat med sedan 2013 och har sedan dess hjälpt många nöjda kunder. För att veta mer om dina möjligheter - hör gärna av dig till oss!