Vad är ett hopbakslån?

Ett hopbakslån, eller samlingslån, är när du bakar ihop dyra lån och krediter till ett privatlån. Det främsta syftet med hopbakslån är att minska lånekostnaderna och spara pengar, då räntekostnaderna för flera lån ofta blir högre än för ett enda. Om du överväger att ta ett hopbakslån för att lösa dina skulder kan du vända dig till oss på Zensum. Vår uppgift är att se till att du får möjlighet att jämföra låneerbjudanden från flera långivare så att du kan vara helt säker på att du väljer alternativet med marknadens bästa villkor. 

Baka ihop lån med Zensum

Att använda Zensums jämförelsetjänst är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något – vi förser dig helt enkelt med fler valmöjligheter om du går i tankarna att baka ihop gamla skulder. Rent praktiskt fungerar vår tjänst som så att efter att du har skickat in din ansökan tar vi en kreditupplysning på dig, sedan skickar vi vidare ansökan till några noggrant utvalda långivare. De återkommer till dig inom 24 timmar med låneerbjudanden som du har 30 dagar på dig att jämföra. Ifall du hittar ett låneerbjudande som du tycker känns bra kan du gå vidare med det, men det går också precis lika bra att strunta i det.

Hitta hopbakslån med låg ränta

Är du osäker på hur du avgör vilket hopbakslån som har bäst villkor? Eller om det är lönsamt att baka om dina skulder till ett nytt lån? När du använder vår jämförelsetjänst kan du ta hjälp av våra lånehandläggare under hela processen. De kan hjälpa dig att reda ut dina funderingar så att du kan vara säker på att du fattar ett beslut som gynnar din privatekonomi både kort- och långsiktigt