Ett fritidslån för dina behov

Är du sugen på en riktig husvagnssommar eller vill du uppdatera till en ny motorcykel? Kanske saknar du klumpsumman för att kunna betala den just idag? Då vill vi på Zensum hjälpa dig att hitta en bra lösning. Med vårt fritidslån kan din nya motorcykel vara närmre dig än vad du tror. Zensum ser dessutom till att hjälpa dig med hela beloppet och du behöver inte heller någon kontantinsats.

Zensum gör det enkelt

Bil, segelbåt eller husvagn. Oavsett vad du behöver låna pengar till kan vi på Zensum hjälpa dig med ett fritidslån. Vi vill att det ska vara enkelt att jämföra mellan olika lånegivare hos oss. När vi hjälper dig att hitta ett bra fritidslån gör vi endast en kreditupplysning och svar får du inom 24 timmar.

Bra deal och ränta på ditt fritidslån

Att du får rätt sorts fritidslån är viktigt för oss. Som låneförmedlare tycker vi på Zensum att det är viktigt med en ansvarsfull process. Därför har vi noga valt ut våra långivare. Mängden långivare och alla olika privatlån på marknaden kan göra det rörigt att hitta rätt på egen hand. När du behöver låna pengar hjälper vi på Zensum dig att kostnadsfritt jämföra flera olika möjligheter. På så sätt kan vi ta reda på vilket lån som innebär en bra deal och bra ränta för dig. Sedan 2013 har vi hjälpt många nöjda kunder - och vi ser fram emot att få hjälpa dig!