Skaffa ett tryggt energilån

Ett energilån kan användas till kloka investeringar för att förbättra energieffektiviteten i din bostad. Det kan exempelvis handla om att förbättra isoleringen, byta till fönster med en högre energiklass eller skaffa nya och energisnålare vitvaror. Vill du investera i jordvärme eller solpaneler? Då kan ett energilån också vara ett sätt att finansiera ditt projekt. Vi på Zensum tycker att det ska vara tryggt att ansöka om energilån. Vi samarbetar endast med noga utvalda banker.

Energilån med låg ränta

Genom vår lånejämförelse får du flera erbjudanden från olika långivare inom 24 timmar. Det gör att du som låntagare har möjlighet att få en så låg ränta som möjligt på ditt energilån. I jämförelsen ser du även alla avgifter och vilken den effektiva räntan på ditt lån blir. Du kan sedan i lugn och ro fundera över vilket energilån du ska välja. När du jämför energilån med Zensum tar vi bara en enda kreditupplysning på dig. Det innebär att din kreditvärdighet inte påverkas negativt bara för att du jämför ett stort antal erbjudanden.

Zensum – en låneförmedlare som bryr sig

Vi på Zensum tror på långvariga relationer. Vi vill att du ska bli nöjd med det energilån som vi förmedlar. Om du någon gång under ansökan känner att du vill ha hjälp med något eller har frågor om energilån får du gärna kontakta vår kundtjänst.