Hitta ett tryggt lån när du ska bygga hus

Om du behöver låna pengar för att bygga nytt, bygga ut eller renovera kan det vara lämpligt att ta ett byggnadslån. Här på Zensum kan du ansöka om bygglån i form av privatlån. Det är alltså ett lån utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver någon insats. Genom att ansöka om ett byggnadslån genom Zensum får du kostnadsfritt erbjudanden från flera olika långivare inom ett dygn. Du kan sedan i lugn och ro jämföra dem innan du bestämmer dig för ett lån som har de bästa villkoren.

Lån med låg ränta när du ska bygga ut eller bygga om

Lägst ränta får du troligtvis med ett bolån eller ett byggkreditiv. Men vill du bygga ut eller bygga om utan egen insats eller om du inte har låneutrymme kvar, ja då är ett byggnadslån i form av ett privatlån ett bra alternativ. Genom att jämföra olika bygglån med Zensum har du möjlighet att få en så låg ränta som möjligt. Vi jämför många långivare så att du kan hitta lånet med de bästa villkoren. Ett plus är att vi bara gör en enda kreditupplysning. Din kreditvärdighet påverkas därför inte bara för att du tar in låneerbjudanden från flera olika banker och andra långivare.

En omtänksam låneförmedlare

Det ska inte bara kännas tryggt att ta ett byggnadslån genom oss - det ska faktiskt vara tryggt och säkert också. Därför samarbetar vi endast med noga utvalda banker. Dessutom tycker vi att du som låntagare ska känna att du är nöjd med villkoren på ditt bygglån. Därför lyssnar vi gärna om du har frågor och funderingar kring att låna pengar till ditt hus eller renoveringsprojekt. Hittills har vi hjälpt många nöjda kunder i Sverige att få bygglån och andra typer av lån. Vår kundtjänst är både trevlig och kan allt om räntor, bindningstider, medsökande och annat som har med byggnadslån att göra.