Privatlån
2024-02-15
Lägga om lån – så får du bättre koll på lånen!
TA KONTROLL ÖVER DIN EKONOMI
→ STARTA HÄR
Kostnadsfri tjänst - digital ansökan

Vill du lägga om dina lån? Zensum guidar dig 

Det är lätt att samla på sig många olika typer av lån: en avbetalning här och ett mindre lån där - det kan bli svårt att få överblick och är ofta onödigt dyrt. Zensum kan hjälpa dig att jämföra lån där du bakar ihop summorna för befintliga lån och tar ett enda lån för att betala av alla smålånen. På så sätt får du bättre koll på dina kostnader och oftast sänker du månadskostnaden avsevärt.

Varför ska du lägga om dina lån?

Vi vet alla hur lätt det är att samla på sig många lån genom livet. Bilen behöver lagas akut så ett mindre lån löser problemet och en annan gång behövdes en ny TV, som du tog på avbetalning. Kanske fattades det lite pengar någon månad så du tog ett mindre lån för det och eventuellt har du, som många andra, lånat till en liten del av semesterkassan.

Vi förstår till fullo att det inte är lika roligt när alla de här smålånen ska betalas varje månad, till olika långivare. Det betyder ofta att varje lån kommer med egna avgifter och olika räntor - vilket kan bli onödigt dyrt för dig.

Att titta på alla lån du har, summera hur mycket du har kvar att betala och sen baka ihop dem till ett enda lån för att kunna betala tillbaka dem – det ger mycket bättre koll på utgifterna varje månad. Dessutom vet vi på Zensum, baserat på de hundratusentals andra kunder vi hjälpt genom åren, att du ofta kan spara ganska mycket pengar på att lägga om dina lån till en långivare.

När bör du baka ihop dina lån? 

Känner du en gnagande känsla av att du kanske lägger alldeles för mycket pengar på olika typer av avgifter och ränta kopplat till dina lån? Kanske är det svårt att spara pengar för att du har många låneavier som ska betalas varje månad, baserat på saker du köpt för ganska länge sen? Eller har du till och med missat betalningsdatum någon gång för att det är för mycket att hålla reda på?

Kanske har du fått ett nytt jobb eller en högre lön och inser att din förhandlingssituation mot banken är bättre nu än när du tagit de olika lånen. Då är det ofta ett bra tillfälle att se över och samla lånen

På Zensum vill vi väldigt gärna guida dig till en bättre och mer ansvarsfull privatekonomi. Därför erbjuder vi alla att jämföra lånevillkor via oss, helt kostnadsfritt och utan att man förbinder sig till att faktiskt låna. Vi samarbetar med utvalda långivare med målet att du ska kunna se över dina lånekostnader, och byta långivare om det behövs.

Så här kan Zensum hjälpa dig lägga om lånen

Zensum kan erbjuda dig att jämföra lån för refinansiering hos olika långivare. Det är ett lån som tas med avsikt att lösa flera andra lån och på det sättet samla dina lån hos en bank. Genom att jämföra lånevillkoren med Zensum får du smidig hjälp med att ansöka hos flera olika banker, men det tas bara en enda kreditupplysning på dig. Du får alltså överblick på de bästa erbjudandena för just dig och kan välja den långivare som matchar dina behov och önskemål allra bäst.

Här visas ett urval av våra 5-stjärniga omdömen. Betyg beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Omdömens äkthet kontrolleras delvis. Zensum bjuder in kunder som har använt tjänsten via sms/epost att lämna omdömen. Kunder som lämnar omdömen via omdömeslänken verifieras automatiskt. Kunder som inte använder länken när de lämnar omdömen kan Zensum inte verifiera.