Kalle – CTO

Jag är stolt över att vi vill väl, att vi tar ansvar och att vi faktiskt tror på att vi kan ändra en ganska likriktad bransch.

2 min
läsning

Hej Kalle!

CTO - Vad innebär det?
Ja, det är en flådig titel som betyder Chief Technology Officer. Jag är ansvarig för alla som jobbar med de tekniska delarna av Zensum.  Tillsammans är vi ansvariga för att tekniken fungerar på ett säkert och enkelt sätt för våra kunder. Vi tror på en teknik i framkant, men aldrig för sakens skull - bara för kundens bästa.
Wow, vad gjorde du innan du kom till Zensum?
Precis innan så jobbade jag bl a med digitala kassasystem hos ett företag som heter Kaching. Snabbt, pålitligt och enkelt att använda, var målbilden, vilket liknar mycket hur vi tänker på Zensum. Förutom det har jag jobbat på ett företag inom videostreaming, drivit eget och jobbat på TV4. Alltid med teknik och alltid med kundupplevelsen som främsta fokus.
Vad är du, 300 år? Allvarligt, hur gammal är din kod?
Haha, nej min ”kod” är bara 30 år, men jag har ju två händer och har jobbat parallellt med olika projekt så länge jag kan minnas.
”Teknik i världsklass blir till service i världsklass.”
På vilket sätt bidrar just du i din roll till service i världsklass?
Jag bidrar genom att se till så att vi har de allra bästa digitala utvecklarna, som vi kan hitta. Tillsammans bygger vi digitala upplevelser som förenklar för människor när de letar efter ett bättre lån. Det är ofta en förvirrande och lite ensam upplevelse, det är många som gastar om både ny teknik och bästa lån, här vill vi göra skillnad.
Vad är du stolt över med Zensum?
Att vi vill väl, att vi tar ansvar och att vi faktiskt tror på att vi kan ändra en ganska likriktad bransch.

Vi tackar digitalguden för Kalle. Kalle är nämligen ingen riktig människa, han är byggd av ettor och nollor. Det är i alla fall vad som sägs. Har du förslag till Kalle, kan du alltid maila honom på: battretekniksnalla@zensum.se

March 22, 2020